Agentia de turism Click Holidays

Adresa: B-dul IC Bratianu 44, Scara C, Parter, Apart. 1, sect. 3, Bucuresti
(zona Piata Unirii - Vezi pe harta)
Nr. Reg. Com.: J40/12069/2018
CUI: 39783609

Licenta de turism: nr. 1927 din 30 mai 2019
Agentie organizatoare (tour-operatoare)
Polita de asigurare: Nr. 53 din 30 aprilie 2019, emisa de Omniasig (asigurarea se reinnoieste periodic).
Esti protejat 100% in cazul insolventiei agentiei organizatoare.
Capital socilal: 26.000 lei

Tel.: 0370 509 089
Tel. Urgente Clienti: 0732 372 104
E-mail: info@clickholidays.ro

Despre noi

Cine suntem

Echipa Click Holidays este formată din oameni motivați și pregătiți (prin training-uri interne sau externe de specializare și comunicare) la standarde înalte pentru satisfacția clientului, consumator al produselor noastre de turism.

De-a lungul anilor, am acumulat experiență și am evoluat, oferind clienților noștri din Bucuresti dar și din restul României, cea mai bună consultanță de turism posibilă.

Ce facem

Găsiți toate serviciile de turism de care aveți nevoie! Indiferent că doriți un zbor cu avionul, un city break sau un pachet charter, suntem aici să vă ghidăm și să vă găsim cele mai bune oferte din zecile de mii disponibile.

Avem peste 45 de furnizori și parteneri (inclusiv cele mai mari GDS-uri de cazare și bilete de avion) cu care lucrăm în fiecare zi, permițându-ne astfel să avem acces la toată oferta de servicii globală. Astfel, noi triem prin toate ofertele, alegem și personalizăm destinația și ți-o prezentăm.

Totodată, prin website-ul nostru, ți-am pus la dispoziție tehnologia ca să poți căuta și singur, la orice oră, ce destinații și servicii dorești.

Cum facem

Am investit în tehnologie, pentru a vă putea oferi soluții moderne de travel online, pentru a te informa despre sau pentru a cumpăra (online cu cardul) ofertele de Early Booking, Last Minute sau servicii de Zboruri, Cazare și City Break, oricând doriți, în timp real.

Însă, dincolo de tehnologia modernă, considerăm că personalul nostru aduce un aport fantastic oricărui călător, consultându-vă și oferindu-vă cele mai bune soluții și alternative, în funcție de experiențele anterioare și informațiile agenției din anul curent, sau anii trecuți.

Licenta de tursim
Brevet de turism
Polita asigurare in caz de insolventa
Contract pachete de calatorie